Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Становище колонки
Вигляд постерів
💙HDREZ💛 » Cеріали » Дорога додому (2023)

Дорога додому (2023)

  • Тип: серіал
  • Жанр: драма, сімейний
  • Режисер: Ґрант Гарві
  • Рейтинг: IMDb: 7.6
  • Дата виходу: 2023
  • Країна: США
  • Якість: 1080p
  • Переклад: багатоголосий закадровий | DniproFilm
  • Час: 60 хв
  • В ролях: Енді МакДавелл, Evan Williams, Sadie Laflamme-Snow, Кайлер Лі, Samora Smallwood, Remy Smith, Alexandra Hook, Al Mukadam, Джефферсон Браун, Alina Prijono, Найджел Вітмі, Марні МакПайл, Kataem O'Connor, Peyson Rock, David Webster, Беатріз Юсте, Nik Salt, Gabriel Campoverde, Kathryn Bellamy, Oliver Atherton
0
0 0
0/10
Дорога додому (2023)
1080p
2 сезон, 9 серія
Сюжет
Ця драма розповідає про три покоління жінок у сім'ї Лендрі. Головна героїня фільму – 15-річна дівчина Еліс Гастінгс (Седі Лафламм-Сноу), яка живе зі своєю матір'ю Кет Лендрі (Кайлер Лі) у Міннеаполісі. Раптом Кет звільняють із роботи, до того ж її шлюб розпадається. Залишившись біля розбитого корита і не маючи засобів для існування, Кет вирішує, як жити далі. Несподівано вона отримує листа від своєї матері Дель (Енді МакДауелл), яка просить її повернутися додому – до канадського фермерського містечка Порт-Хейвен, Нью-Брансвік. Кет та Дель не спілкувалися майже два десятиліття після сімейної трагедії. Ті події, що відбулися з сім'єю Лендрі, повністю змінили їхнє життя, і з того часу Кет покинула Порт-Хейвен.
Кет і досі неохоче читає листа Дель, але все ж таки вирішує повернутися до своєї матері більше через почуття безвиході. У свою чергу Еліс теж не в захваті від того, що вона має переїхати з великого міста до провінційного. Еліс як чутливий підліток важко переживає розпад шлюбу своїх батьків, тому вона ніколи в житті не бачила свою бабусю. Дівчина намагається адаптуватися до нових умов життя в будинку дитинства Кет і нового оточення в маленькому містечку.
Спочатку Еліс здається, що її нове місце проживання на сімейній фермі та знайомство з бабусею відбувається зовсім не так, як вона собі уявляла. Дель виявляється лідером спільноти міста. Але в міру того, як три покоління жінок проводять разом день у день, вони знаходять спільну мову та своє місце в сім'ї, а також дізнаються більше одна про одну. У свою чергу Еліс відкриває для себе дивовижні секрети сім'ї Лендрі, які нададуть їй відповіді на питання про минуле своєї сім'ї, про що вона так відчайдушно намагалася дізнатися раніше.

Дивитися серіал "Дорога додому (2023)" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 10 знаків. Коментарі модеруються
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent