Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Становище колонки
Вигляд постерів
💙HDREZ💛 » Фільми » Знахар (2023)

Знахар (2023)

  • Тип: фільм
  • Жанр: драма, романтичний
  • Режисер: Michal Gazda
  • Рейтинг: IMDb: 7.3
  • Дата виходу: 2023
  • Країна: Польща
  • Якість: 1080p
  • Переклад: професійний дубльований | Так Треба Продакшн
  • Час: 2 год 20 хв
  • В ролях: Лешек Ліхота, Maria Kowalska, Ignacy Liss, Anna Szymanczyk, Ізабела Куна, Mikolaj Grabowski, Miroslaw Haniszewski, Артур Барчіш, Ярослав Купа, Malgorzata Mikolajczak, Хенрік Небудек, Adam Nawojczyk, Станіслав Брудни, Pawel Tomaszewski, Роберт Гонера, Славомір Холланд, Patryk Szwichtenberg, Кшиштоф Драч, Zaneta Homa, Lukasz Szczepanowski
2
6 0
10/10
Знахар (2023)
1080p
Сюжет
У центрі уваги серіалу Рафал Вільчур, відомий та співчутливий хірург із Польщі 1930-х років. Життя Рафала здається ідеальним — у нього є любляча дружина Беата та дочка Марися, професійний успіх у лікарні та слава за самовідданий порятунок бідних пацієнтів. Однак Беата йде від Рафала до іншого чоловіка, забираючи з собою Марисю. Убитий горем Рафал вдається до алкоголізму. Якось увечері в барі він вплутується в бійку і отримує серйозну травму голови, через яку в нього настає амнезія. Тепер Рафал живе безіменним, збіднілим знахарем у віддаленому селі і заробляє на життя зціленням селян. Він набув слави завдяки своїм чудовим зціленням народними засобами. Через роки Рафал зустрічає молоду жінку на ім'я Аніела, яка шукає свого давно втраченого батька. Хоча його пам'ять залишається стертою, Рафал відчуває дивний зв'язок з Аніелою. Незабаром він розуміє, що насправді це його дочка Марися вже зовсім доросла. Рафал намагається зберегти свою особистість у секреті, боячись, що Марися відкине обірваного незнайомця, яким він став. Але їх зв'язок міцнішає у міру того, як Рафал знову пізнає свою дочку завдяки маленьким проявам доброти та мудрості.

Дивитися фільм "Знахар (2023)" безкоштовно

Додано / Оновлено: 2 жовтня 2023

Коментарі (2)

Мінімальна довжина коментаря – 10 знаків. Коментарі модеруються
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Анна
Анна
3 жовтня 2023
Просто перезняли фільм 1981 року, до речі дуже цікава екранізація була. Жива. Раджу
Анна
Анна
4 жовтня 2023
Спроба перезняти геніальний фільм Єжи Гофмана 1981 року "Знахар". Навіть манери деяких акторів, їх характер та репліки повторились один в один, але зникла глибина переживань акторів, драма, навіть розв'язка якась змазана. Нема головного. Деякі питання по сюжету, так і не були вирішені. Режисер вів,вів, а потім таке враження, що забув за них. Це я про роль учня професора в його житті. Який впізнав професора і морозився до останнього. Фільм якийсь поверхневий вийшов, хоча явно старалися, але перемудрили. Я думаю важко перевершити неперевершене. Коли оригінал бездоганно знятий, нащо його псувати репліками? Окреме питання до акторів. Анна Димна (головна героїня фільму 1981 року) і Марися в цій стрічці, це як небо і земля, граф теж якийсь недограф. І в любов між цими двома не віриш...Думаю втрачене головне. Після перегляду гостре бажання подивитися оригінал. Пішла дивитися нормальне,справжнє, щире, сильне та емоційне кіно, а саме оригінал!