Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Становище колонки
Вигляд постерів
💙HDREZ💛 » Фільми » Кошмари (1983)

Кошмари (1983)

  • Тип: фільм
  • Жанр: жахи, фантастика
  • Режисер: Джозеф Сарджент
  • Рейтинг: IMDb: 5.7
  • Дата виходу: 1983
  • Країна: США
  • Якість: 720p
  • Переклад: багатоголосий закадровий | НЛО.TV
  • Час: 1 год 39 хв
  • В ролях: Христина Рейнес, Джо Лембі, Джеймс Ентоні, Clare Nono, Релі Бонд, Роберт Фелпс, Діксі Лінн Ройс, Лі Вінґ, Еміліо Естевес, Mariclare Costello, Луїс Ґіямбальво, Мун Юніт Заппа, Біллі Джейн, Joshua Grenrock, Ґері Сервантес, С. Стюарт Бернс, André Díaz, Рейчел Гослинс, Джоель Холман, Christopher Bubetz
0
0 0
0/10
Кошмари (1983)
720p
Сюжет
У цій кіноісторії кілька сюжетів. Перший називається «Жах у Топанзі». Дія розгортається довкола вбивства поліціянта. З'ясовується, що подібних злочинів скоєно останнім часом кілька, йдеться про серійні вбивства з однотипними жертвами.
Друга історія "Єпископ битви" про хлопця на ім'я Коллі. Він затятий ігроман, життя не уявляє без комп'ютерних іграшок. В одному салоні одного разу Коллі входить у гру, яку ще ніхто не пройшов далі 12-го рівня з 13-ти. Герой пробує свої сили, навколо нього збирається натовп глядачів, які активно вболівають за результат. Але й Коллі на 12-му рівні вбито, до розчарування присутніх. Час пізній, тому спроби хлопця знову почати гру з метою виграти ні до чого не призводять. Власник салону виправдовує його. Але Коллі повернеться, коли у хаті всі спатимуть, і в залі гральних автоматів нікого не буде. Гра продовжиться.
Третій сюжет називається «Благословення» та розповідає про священнослужителя з невеликої церкви. Герой переживає розбіжності із самим собою та своєю вірою. Справа в тому, що трапилася смерть дитини, якій немає жодного пояснення та справедливості. Ухвалено рішення відмовитися від ролі богослужителя, про що він і доповів настоятелю церкви. Герой їде з містечка, але в дорозі потрапляє в дивну та зловісну історію.
І, нарешті, «Ніч щурів» - про Клер, жінку, якій ввижаються у будинку щурі. Чоловік героїні - Стівен не сприймає страхи дружини всерйоз, і навіть коли з'являються такі очевидні ознаки присутності гризунів, як пошкоджений електрокабель, а домашня кішка зникає, Стівен проти втручання фахівців зі знищення шкідників. Викликану дружиною людину чоловік виганяє, не підозрюючи, як далі розвиватимуться події…

Дивитися фільм "Кошмари (1983)" безкоштовно

Додано / Оновлено: 13 вересня 2023

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 10 знаків. Коментарі модеруються
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent